Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Bacău a făcut un scandal monstru pentru că nu a fost internată în spital (VIDEO)

O femeie din Bacău a făcut un scandal monstru pentru că nu a fost internată în spital (VIDEO)

O femeie din Bacău a făcut un scandal monstru pentru că nu a fost internată în spital (VIDEO)
11 Feb 2010   •   22:37

Unii fug de spitale, alţii se luptă ca să rămână în ele. Este şi cazul unei femei din Bacău care a făcut un scandal uriaş în cabinetul doctorului pentru că nu a fost internată. Femeia a acuzat o migrenă, a fost consultată şi a şi primit tratament de urgenţă.

Doamna din imaginile de mai jos nu mai poate fi stăpânită. Soţul ei încearcă din răsputeri să o calmeze. Asistentele privesc ca la circ şi au grijă doar ca scandalul să nu răsune atât de puternic pe holuri. Totul a pornit de la o migrenă care a adus-o pe femeie miercuri seară direct la camera de gardă.

?Dânsa a fost consultată imediat, în câteva minute, de doamna doctor de gardă de la neurologie. Aceasta i-a explicat noile indicaţii terapeutice şi i-a indicat tratament la domiciliu şi un tratament care va fi administrat în serviciul de urgenţă?, a spus Liliana Petrescu, medic primar la UPU Bacău.

L-a şi primit dealtfel. Iar când medicul primar de la unitatea de primiri urgenţe s-a apucat să-i prescrie reţeta, femeia şi-a ieşit din minţi. Voia cu orice preţ să fie internată.

?Am fost agresată, a sărit peste birou, a spart tot ce s-a găsit în zona biroului şi a măsuţei de materiale medico-sanitare, lovindu-mă violent de mai multe ori?, a declarat Liliana Petrescu. Iar angajaţii de la pază nu au îndrăznit să intervină.

?Paza asigură securitatea zonelor de acces şi a holurilor de acces în unitatea de primiri urgenţe, nu şi în cabinetele de specialitate?, explică Natalia Jicmon, director de îngrijiri la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău.

Femeia este cunoscută în spital pentru comportamentul său agresiv. ?Ne-am deplasat aici, se fac cercetări în vederea stabilirii părţii vinovate şi în urma cercetărilor se vor lua măsurile legale?, a spus agentul principal Lucian Comănescu, Poliţia Bacău. Şi conducerea Direcţiei de Sănătate Publică din Bacău a deschis o anchetă.



Observator

×
Subiecte în articol: scandal spital
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close