Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Iaşi şi-a ucis vecinul, apoi l-a îmbrăcat în rochie şi sutien. De ce a recurs la acest gest

O femeie din Iaşi şi-a ucis vecinul, apoi l-a îmbrăcat în rochie şi sutien. De ce a recurs la acest gest

O femeie din Iaşi şi-a ucis vecinul, apoi l-a îmbrăcat în rochie şi sutien. De ce a recurs la acest gest
Sursa foto: Foto: captura Antena 1
27 Dec 2016   •   08:50

De cateva zile, nimeni nu mai doarme linistit in satul Suhulet din comuna Tansa (judeţul Iaşi), dupa ce a iesit la iveala o intamplare cutremuratoare. In urma cu aproape o luna, Ion Spiridon, un barbat in varsta de 84 de ani, a plecat de acasa si nu s-a mai intors. Dupa cateva zile, familia a intrat la banuieli si a inceput sa-l caute. Nu au avut insa reusita si au cerut ajutorul autoritatilor. Pe data de 22 decembrie, politistii au fost sesizati despre disparitia batranului, iar pe data de 23 decembrie l-au gasit decedat, scrie BZI.ro.

Cosmarul abia atunci avea sa inceapa. La cativa metri de casa batranului Spiridon locuieste o femeie, in varsta de 59 de ani, cu probleme psihice grave. Atat vecinii, cat si politistii, au vazut-o drept un potential suspect, ce ar putea avea legaturi cu disparitia barbatului. Initial, vecinii au intrebat-o pe Viorica Mereu daca l-a vazut pe Ion Spiridon, iar aceasta a devenit agresiva si i-a amenintat cu moartea.

Din acel moment, lumea a inteles ca femeia are o legatura directa cu disparitia barbatului. Au incercat sa intre in casa femeii, dar nu au putut pana cand nu a intervenit politia. Intr-un final, oamenii legii au patruns in casa femeii si au descoperit o crima odioasa, chiar inainte de ajunul Craciunului. Felul in care a fost gasit Ion Spiridon i-a socat atat pe anchetatori, cat si pe vecini. Nimeni nu s-ar fi asteptat vreodata ca vecina lor Viorica sa fie in stare de asa ceva.

Chiar daca pare greu de crezut, batranul Ion Spiridon a fost gasit mort, ascuns printre cateva paturi. Cum a ajuns Ion Spiridon in casa Vioricai? In urma cu mai bine de trei saptamani, femeia l-a chemat sa-i repare o soba, pentru ca barbatul se ocupa cu asta. Cum a ajuns barbatul sa fie ucis este greu de spus, insa a fost lovit puternic cu un topor in cap, de mai multe ori. Dupa ce l-a omorat cu sange rece Viorica s-a "jucat" cu el. Vecinii spun ca l-ar fi dezbracat si deghizat in femeie. Din spusele oamenilor, se pare ca barbatul a fost gasit de catre anchetatori imbracat int-o rochie si sutien. Crima a ingrozit tot satul Suhulet si nimeni nu poate gasi o explicatie. Totul se pune acum pe seama problemelor psihice ale femeii.

×
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close