Antena 3 CNN Actualitate O fetiță de nouă ani a murit în urma unui infarct. Povara cutremurătoare pe care o purta în suflet

O fetiță de nouă ani a murit în urma unui infarct. Povara cutremurătoare pe care o purta în suflet

O fetiță de nouă ani a murit în urma unui infarct. Povara cutremurătoare pe care o purta în suflet
Sursa foto: sursa: pixabay.com
29 Noi 2016   •   20:43

O fetiță de doar nouă ani a murit, după ce a suferit un infarct, cu doar două zile înainte să depună mărturie împotriva unui bărbat acuzat că a abuzat-o sexual. Fetița a fost transportantă de urgență la spital, după ce s-a prăbușit în locuința ei din provincia turcă Izmir, relatează publicaţia Daily Mail, citată de Libertatea.

Doctorii nu au putut face nimic pentru a o salva pe fetița de nouă ani, a cărui identitate nu a fost dată publicității pentru a o proteja. Se pare că aceasta era extrem de stresată de faptul că trebuie să meargă în instanță pentru a depune mărturie împotriva unui bărbat care ar fi abuzat-o sexual.

Totodată, fetița a fost traumatizată de abuzul la care a fost supusă, în urmă cu patru luni. De atunci, ea nu a mai putut să meargă la școală și a mers chiar și la un psiholog. Totul a fost, însă, în zadar.

Fetița ar fi fost atacată de bunicul unei prietene, un bărbat în vârstă de 56 de ani, în timp ce se juca alături de altă fată. La un moment dat, cele două micuțe au plecat, iar victima a rămas singură cu bărbatul, care atunci ar fi agresat-o sexual.  Fetița a fugit speriată acasă și le-a povestit totul părinților, care apoi au alertat autoritățile. Bărbatul a fost arestat preventiv, urmând să fie judecat.

 

×
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close