Antena 3 Actualitate O firmă IT înfințată în Cluj a fost cumpărată de o companie americană cu mai mult de jumătate de miliard de dolari

O firmă IT înfințată în Cluj a fost cumpărată de o companie americană cu mai mult de jumătate de miliard de dolari

05 Oct 2018   •   14:48
O firmă IT înfințată în Cluj a fost cumpărată de o companie americană cu mai mult de jumătate de miliard de dolari
Sursa foto: foto- Pexels

Softison este o companie de IT înființată la Cluj în urmă cu 20 de ani și are filiale la București, în Iași, Timişoara, Baia Mare, dar şi în SUA (Silicon Valley şi Las Vegas). 

Aceasta a fost cumpărată recent de americanii de la Cognizant cu aproximativ 550 de milioane de dolari, conform Reuters. 

„Este un pas spectaculos în istoria Softvision, istorie ce a început în urmă cu 20 de ani în Cluj-Napoca, România. Traseul nostru va continua să fie abrupt ascendent și în acest rol de vârf de lance al Cognizant Digital Business. Succesul nostru este bazat în totalitate pe expertiza de neegalat a inginerilor noștri de software din România, iar acum Cognizant ne va aduce scala globală de care aveam nevoie. Vom continua să oferim soluții software de ultimă generație pentru marile branduri ale lumii”, spune Laurențiu Russo, fondatorul Sofvision.

Omul de afaceri Laurenţiu Russo are mai multe investiţii în Cluj.


 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close