Antena 3 CNN Actualitate O minoră dintr-un centru de plasament va primi daune morale de 20.000 de lei pentru că s-a prostituat

O minoră dintr-un centru de plasament va primi daune morale de 20.000 de lei pentru că s-a prostituat

O minoră dintr-un centru de plasament va primi daune morale de 20.000 de lei pentru că s-a prostituat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
11 Iul 2017   •   21:12

O minoră de 14 ani, din Novaci, care s-a prostituat într-un apartament din Motru, trebuie să primească despăgubiri de 20.000 de lei de la cei care au racolat-o, deşi ea a întreţinut de bunăvoie relaţii sexuale cu diferiţi bărbaţi, scrie adevarul.ro.

Maria-Narcisa R. s-a prostituat anul trecut, când avea vârsta de 13 ani şi era internată într-un centru de plasament din Târgu Jiu din care fugise. În urma relaţiilor pe care le-a avut, ea a rămas însărcinată. Trei bărbaţi din Motru care i-au oferit o locuinţă unde să practice prostituţia şi au facilitat oferirea de către aceasta de plăceri sexuale contracost au fost condamnaţi la închisoare şi la plata către minoră de despăgubiri morale:  

„Admite în parte acţiunea civilă şi obligă pe inculpatul Hudişteanu Mihai la plata sumei de 10.000 lei daune morale, pe inculpatul Lupu Ion la plata sumei de 5.000 lei daune morale şi pe inculpatul Păun Alexandru la plata sumei de 5.000 lei daune morale către partea civilă Romanescu Maria-Narcisa reprezentată legal de DGASPC Gorj”, se arată în sentinţa instanţei de judecată.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close