Antena 3 Actualitate O poliţistă a bătut un şofer beat după ce acesta i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

O poliţistă a bătut un şofer beat după ce acesta i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

22 Feb 2017   •   14:34
O poliţistă a bătut un şofer beat după ce acesta i-a spus că seamănă cu Elena Udrea

Bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară după bătaia încasată de la agenta de poliţie, fiind internat în spital, scrie Adevărul.

Mircea Ardelean, un bărbat trecut de 50 de ani, domiciliat în comuna Moftin, judeţul Satu Mare se află internat de cinci zile la Spitalul Judeţean de Urgenţă după ce, afirmă acesta, a fost bătut de o agentă de poliţie. Bătaia a fost atât de cruntă încât a suferit o rupture de vezică urinară.

Totul s-a petrecut în noaptea joi spre vineri, când bărbatul se întorcea de la un nepot, din localitatea învecinată. Acesta consumase câteva pahare de alcool înainte de a se urca la volan, lucru recunoscut atât de el dar constata şi de poliţia din Carei, care l-a oprit în trafic. Conform declaraţiilor acestuia, a fost condus la spital, unde i s-au luat mostre de sânge, ca mai apoi să fie dus la secţia de poliţie.

„ De acolo a început spectacolul. Ce s-a întâmplat se cam şi vede. Erau doi sau trei poliţişti şi o doamnă şi ea nu o înţeles o glumă. I-am zis că? tare mult semănaţi cu Elena Udrea. Şi ea s-a ridicat şi mi-a zis f**** şi m-a lovit aici(zona genitală), după care mi-am pierdut cunoştinţa. Nu ştiu dacă o dat şi ăia, nu ştiu asta. În jur de două noaptea m-au scos afară.”, a delcarat bărbatul pentru cotidianul Informaţia Zilei.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close