Antena 3 CNN Actualitate O tânără din Galaţi şi-a înscenat răpirea pentru a-şi recâştiga iubitul (VIDEO)

O tânără din Galaţi şi-a înscenat răpirea pentru a-şi recâştiga iubitul (VIDEO)

O tânără din Galaţi şi-a înscenat răpirea pentru a-şi recâştiga iubitul (VIDEO)
30 Iul 2009   •   19:43

Niciun sacrificiu nu e prea mare când vine vorba de dragoste. Aşa s-a gândit o tânără din Galaţi, decisă să-şi recâştige iubitul cu care se certase. Nu a reuşit prin vorbă bună, aşa că şi-a înscenat propria răpire.

Despărţirile sunt dureroase şi, uneori, îţi iau minţile. Mai ales la 21 de ani şi prea multe filme poliţiste vizionate la ceas de seară. Pe eroina poveştii noastre o cheamă Geanina. Tocmai se certase cu prietenul. Şi vroia să-i recâştige atenţia. Pe scurt, s-a hotărât să-şi însceneze lipsirea de libertate.

Cum nu s-a descurcat singură, şi-a găsit un ajutor, o prietenă. Două zile au gândit scenariul răpirii. Apoi au trecut la fapte. A fugit de acasă, s-a ascuns la prietenă şi, de pe două cartele pre-paid a început să dea familiei şi prietenului mesaje, din partea răpitorilor. Duminică a avut loc punctul culminant: fata s-a rănit, s-a lăsat legată şi dusă apoi în scara blocului. Imediat prietena a trimis un SMS fostului iubit, cu locul unde este fata. Familia a anunţat poliţia.

Părea o poveste cu final fericit şi autori necunoscuţi. Doar că Geanina a greşit. A refuzat testul poligraf. Poliţiştii au devenit curioşi şi au descoperit minciuna. Geanina va plăti 500 de lei pentru ce a făcut. Aceasta este amenda maximă pentru alarmare falsă a organelor de poliţie.



Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close