Antena 3 CNN Actualitate Ce cred oamenii din Deveselu despre trupele rusești de la granița cu Ucraina: ”Mai bine să stea americanii, decât rușii”

Ce cred oamenii din Deveselu despre trupele rusești de la granița cu Ucraina: ”Mai bine să stea americanii, decât rușii”

Pe străzile din Deveselu, oamenii ies curioși să afle ce se mai întâmplă în sat. Umblă vorba că rușii sunt categorici, un pericol pentru țara noastră. Cei mai mulți își pun speranțele în americani și susțin că toate mișcările de la granița cu Ucraina nu ar trebui să ne sperie.

Ce cred oamenii din Deveselu despre trupele rusești de la granița cu Ucraina: ”Mai bine să stea americanii, decât rușii”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Ian 2022   •   15:32

„Ne îngrijorăm puțin pentru copiii noștri. Sperăm să se reglementeze treburile.”, spune o femeie din sat.

„Mai bine să stea americanii aici, decât rușii. Să stea acolo la ei. Nu ne sperie americanii. Au venit să ne apere.”, afirmă încrezătoare o altă localnică.

„Noi suntem cu NATO.”, este convins un bătrân din sat.

Oamenii susțin că în prezent războiul e încă departe și se plâng că îi macină alte probleme mult mai mari.

„Pensiile și lipsa de bani, alea sunt cele mai mari. Pun un milion la pensie și măresc prețurile de 10 ori. Alea ne sperie! Nu e chiar așa. S-ar putea să fie o cacealma. Bătaia cred că este gazul din Ucraina.”, susține agitat un bărbat de-al locului.

„Nu ne sperie. Sunt baliverne, jocuri politice.”, spune relaxat un alt sătean.


 

×
Subiecte în articol: Deveselu Rusia NATO
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close