Antena 3 CNN Actualitate Oameni tăvăliți pe jos de polițiști, la Gara de Nord, pentru că nu purtau mască

Oameni tăvăliți pe jos de polițiști, la Gara de Nord, pentru că nu purtau mască

Imagini incredibile în capitala României, în secolul 21. Mai mulţi oameni sunt târâţi pe jos şi tăvăliţi de poliţişti, în plină zi, într-una dintre cele mai aglomerate zone ale oraşului, Gara de Nord. Polițiștii au observat trei persoane, doi bărbați și o femeie, care, susţin agenţii, consumau băuturi alcoolice și nu purtau mască de protecție.

Oameni tăvăliți pe jos de polițiști, la Gara de Nord, pentru că nu purtau mască
de Andreea Cigolea    |    12 Dec 2020   •   12:55

La intervenţia poliţiştilor, cei trei ar fi devenit agresivi, aşa că au fost imobilizaţi şi duşi la secţie, unde au fost amendaţi.

La data de  11.12.2020, in jurul orei 16:00, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 3 Poliție au observat în zona  "coloane" Gară de Nord, 3 persoane, doi bărbați și o femeie , care  consumau băuturi alcoolice și implicit nu  purtau masca de protecție. Au fost interpelați de către polițiști, dar pe parcursul discuțiilor cele trei persoane  au început sa vocifereze, devenind agresive verbal și fizic. Nu s-au conformat recomandărilor echipajului de poliție, fapt pentru care  a fost necesară imobilizarea și conducerea la subunitatea de poliție.

Cele 3 persoane au fost sancționate contraventional conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și în conformitate cu prevederile Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,în cuantum de 4.600 de lei, transmite Poliția Capitalei.

×
Subiecte în articol: Politie
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close