Antena 3 CNN Actualitate ”Oamenii legii” au rupt ușa nevinovaților. Mascații au greșit adresa

”Oamenii legii” au rupt ușa nevinovaților. Mascații au greșit adresa

”Oamenii legii” au rupt ușa nevinovaților. Mascații au greșit adresa
20 Feb 2018   •   21:45

O intervenţie în forţă a mascaţilor a şocat doi viitori miri şi pe părinţii lor, în vârstă de 70 de ani. Trupele speciale au intrat peste ei în apartamentul din centrul Capitalei şi i-au pus la pământ în bătaia armelor, chiar în timp ce plănuiau nunta. Nu au greşit apartamentul, dar au confundat infractorii.

Bruscaţi, imobilizaţi şi puşi la pământ. Apoi, păziţi cu armele la vedere. Aşa-zişii suspecţi sunt un profesor de istorie, împreună cu viitoare lui soţie, cetăţean american de origine română. Dar şi părinţii ei, doi bătrâni de 70 de ani care tocmai îşi cunoscuseră ginerele. Plănuiau nunta, când mascaţii din trupele speciale au descins în forţă în apartamentul din Centrul Capitalei. 

”Cred că trăiesc în Germania nazistă. Efectiv senzația este că trăiești în Lista lui Schindler, filmul lui Steven Spielberg. Dacă nu aș fi filmat, polițiștii ar fi mers pe versiunea că nu s-a întâmplat nimic. Ei și acum spun că s-au respectat procedurile legale. Au călcat legea în picioare. Au venit 14 oameni la ușa unui imobil de două camere. Nu au sunat la ușă, așa cum spune comunicatul poliției, care este mincinos de la început până la sfârșit. Era prima vizită a părinților prietenei mele, cred că nu o să o uite toată viața (...) Nu înțeleg cum președintelui României i se pare normal ce se întâmplă în justiție” a spus profesorul Corneliu Riegler la Antena 3.

"Este regretabil că se întâmplă aceste lucruri, ele trebuissc îndreptate. Cu siguranţă nu-şi doreşte nimeni acest lucru, însă când se întâmplă, ele trebuie asumate şi noi ni le asumăm” au spus reprezentanții Poliției.

”S-a dispus o verificare internă, privind modul în care s-a desfășurat intervenția” a precizat Eduard Mirițescu, șeful IPJ Prahova.

 

×
Subiecte în articol: mascati Sinteza Zilei
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close