Antena 3 CNN Actualitate Denunțătorul Liei Olguța Vasilescu, mesaje scandaloase pe Facebook. ”Cât de penibil poate să fie momentul pentru DNA, când vede așa ceva”

Denunțătorul Liei Olguța Vasilescu, mesaje scandaloase pe Facebook. ”Cât de penibil poate să fie momentul pentru DNA, când vede așa ceva”

Denunțătorul Liei Olguța Vasilescu, mesaje scandaloase pe Facebook. ”Cât de penibil poate să fie momentul pentru DNA, când vede așa ceva”
17 Aug 2016   •   13:21

Denunțătorul primarului Craiovei desfășoară pe Facebook o serie de atacuri scandaloase, cu trimiteri sexuale, la adresa Liei Olguța Vasilescu, după decizia magistraților de a nu accepta solicitarea DNA privind controlul judiciar la care aceasta să fie supusă, în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

În ultimele ore, Petru Becheru a postat pe pagina lui de Facebook mai multe mesaje scandaloase cu privire la acest dosar.

”Eu nu știu cum interpretează procurorul denunțuri făcute de asemenea gen de oameni. Se ajunge la arestarea politicienilor pentru astfel de denunțători. Cât de penibil poate să fie momentul pentru DNA, acum, când vede așa ceva. Când vede ce tip de oameni a susținut”, a spus Lia Olguța Vasilescu.

Lia Olguţa Vasilescu a scăpat de controlul judiciar cerut de DNA

Magistrații Curții de Apel București au respins cererea DNA de a institui control judiciar în cazul Liei Olguța Vasilescu, în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

Potrivit avocatului acesteia, magistrații au ridicat și restricțiile privind aparițiile primarului Craiovei la TV și radio.

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close