Antena 3 CNN Actualitate Olguța Vasilescu, scandal cu Violeta Alexandru: „​​​​​​​Legea puteți să o modificați oricând, și la noapte! Să dați 25 de OUG!”/ ”Intoxicați oamenii”

Olguța Vasilescu, scandal cu Violeta Alexandru: „​​​​​​​Legea puteți să o modificați oricând, și la noapte! Să dați 25 de OUG!”/ ”Intoxicați oamenii”

A fost scandal la comisia de Muncă, acolo unde este audiat ministrul desemnat al Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru.

Olguța Vasilescu, scandal cu Violeta Alexandru: „​​​​​​​Legea puteți să o modificați oricând, și la noapte! Să dați 25 de OUG!”/ ”Intoxicați oamenii”
19 Feb 2020   •   15:15

Lia Olguța Vasilescu a insistat ca ministrul desemnat pentru portofoliul Muncii, Violeta Alexandru, să răspundă dacă va aplica Legea pensiilor și va mări punctul de pensie cu 40% de la 1 septembrie.

Alexandru: Vă rog să nu mai manipulați si să alertați populația că se întâmplă lucruri ascunse la Ministerul Muncii!

Vasilescu: Doamna, si dvs si dl Orban ați spus același lucru: că vreți să operați modificări pe legea pensiilor

Alexandru: Am spus fără nicio legătură cu creșterea punctului de pensie.

Vasilescu: Vă rog să nu ridicați tonul. Suntem într-o comisie parlamentară. Eu v-am întrebat textual tocmai ca să lămurim toate lucrurile astea care apar în spațiul public. Veti mări punctul de pensie cu 40 la sută? Da sau nu?

Alexandru: Am răspuns deja. Da, sunt mai multe semnale pe care le discutăm la casa de pensii, sunt chestiuni tehnice din lege care reclamă o intervenție. Problema nu este să facem o nouă lege, problema e că nu ne facem treaba pe legea pe care o avem.

Vasilescu: Asa este, nu vă faceti treaba pe legea pe care o aveți.

Alexandru: V-am răspuns că sunt chemată să respect legea.

Vasilescu: Legea puteți să o modificați oricând, și la noapte. Să dați 25 de OUG și să modificați această lege. De aceea vă întreb textual: cu 40% va crește punctul de pensie de la 1 septembrie? Sau aveti de gând să respectați legea de atunci și să măriți cu 20 la sută, cu 10, cu nimic? E foarte clară întrebarea mea!

Alexandru: Răspunsul meu e foarte clar: intoxicați oamenii! Eu cu asta mă ocup la Ministerul Muncii, aplic legea.

×
Subiecte în articol: Lia Olguţa Vasilescu
Parteneri
Horoscop 1 iunie. Vărsătorii strălucesc, Peştii îşi găsesc echilibrul
x close