Antena 3 CNN Actualitate Opulenţă şi în arest. Cel mai bogat rom din Târgu-Jiu nu a lăsat haina de blană nici după ce a fost luat pe sus de mascaţi

Opulenţă şi în arest. Cel mai bogat rom din Târgu-Jiu nu a lăsat haina de blană nici după ce a fost luat pe sus de mascaţi

Opulenţă şi în arest. Cel mai bogat rom din Târgu-Jiu nu a lăsat haina de blană nici după ce a fost luat pe sus de mascaţi
Sursa foto: Foto: videonews.ro
10 Ian 2012   •   21:55

Cel mai bogat rom din Târgu-Jiu a ajuns din palat în celulă. Citat iniţial ca martor într-un dosar de şantaj şi spălare de bani, a schimbat rolul cu cel de învinuit.

Procurii îl acuză de mărturie mincinoasă şi l-au adus la audieri în cătuşe şi cu haină de blană. Rudele venite să-l susţină şi-au vărsat furia pe jurnalişti.

Opulenţa şi vanitatea par să fie principale păcate de care se face vinovat  Dan Bârcină, zis şi Goreu.

După ce-a rupt gura târgului cu nunta fiicei sale de un milion de euro, condimentată de o paradă de bolizi de lux şi 3 elicoptere pentru cele 11 perechi de naşi, Goeru şi-a asortat cătuşele proaspăt dobândite cu o haină de blană neagră.

Nu a lipsit şapca cu strasuri. Dar a lipsit cheful de declaraţii.

Nici nu e de mirare. Mascaţii l-au luat pe sus dintr-un spital bucureştean, unde interlopul venise cu soţia la un consult. Din martor în procesul unui alt interlop gorjean, Goeru a ajuns învinuit. Acuzaţia: mărturie mincinoasă.

Mai exact, procurorii susţin că interlopul ştie despre afacerile cămătarilor şi ar fi minţit pentru a încurca ancheta.  Rudele interlopului au luat foc când au văzut camerele de luat vederi.

În această după-amiază, ordonanţa de reţinere a interlopului a expirat. Cu aceeaşi haină de blană, dar, de această dată, cu chef de declaraţii, Goeru a ieşit din arest.

Nu a primit mandat, dar s-a ales cu interdicţia de a părăsi localitatea. Ordonanţă pe care nu prea are de gând să o respecte, spune soţia lui.

 


×
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close