Antena 3 CNN Actualitate Orașul din România în care primăria va fi transformată în pensiune, iar biroul edilului se va muta în mină

Orașul din România în care primăria va fi transformată în pensiune, iar biroul edilului se va muta în mină

Orașul din România în care primăria va fi transformată în pensiune, iar biroul edilului se va muta în mină
Sursa foto: Foto: servuspress.ro
16 Feb 2017   •   19:12

Actuala clădire în care funcționează Primăria din Petrila se transformă în pensiune până la sfârșitul anului. Primarul Vasile Jurca susține că în nu există nicio pensiune sau vreun hotel pentru turiștii care ar putea veni să schieze pe domeniul de la Șureanu, scrie libertatea.ro.

Astfel, angajații Primăriei urmează să se mute la mina Petrila.

„Mai sunt câteva clădiri acolo ce trebuie demolate, pe care administrația nu le vrea și, la finele anului, terenul va fi predat ecologizat. Am fost la o întâlnire cu ministrul Culturii Remus Vulpescu și am discutat această problemă, pentru că, la momentul la care s-a revizuit proiectul tehnic al minei, în urma clasării acelor clădiri, o parte dintre ele, care sunt pe perimetrul minei, nu au fost cerute nici de către cei din primărie, nici cei de la Cultură nu le-au avizat pentru demolate. Am discutat și cu cei de la Închideri de Mine și ei au bani în buget ca să le dărâme. Am promisiunea că, până la sfârșitul anului, vom primi terenul ecologizat, de la Mina Petrila și clădirile pe care noi le-am solicitat”, a spus Vasile Jurca.

Materialul rezultat după demolarea clădirilor urmează să fie folosit pentru umplerea puțurilor care se închid, în vederea întreruperii oricărei legături cu suprafața. Mai apoi, Primăria se va muta în clădirile care au adăpostit sediul administrativ al Minei Petrila.

×
Subiecte în articol: pensiune
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close