Antena 3 CNN Actualitate Pâinea românească, cea mai gustoasă. Vezi povestea de succes a unui morar cu 25 de ani de experienţă în panificaţie

Pâinea românească, cea mai gustoasă. Vezi povestea de succes a unui morar cu 25 de ani de experienţă în panificaţie

Pâinea românească, cea mai gustoasă. Vezi povestea de succes a unui morar cu 25 de ani de experienţă în panificaţie
07 Dec 2015   •   08:48

Românul este mare consumator de pâine, iar afacerile din panificaţie sunt unele dintre cele mai profitabile. La câţiva kilometri de Brăila, în localitatea Chişcani, funcţionează din 1993 una dintre cele mai apreciate mori şi brutarii din zonă, Moara Ghionea.

Cristache Ghionea a ales să ducă mai departe afacerea familiei şi a dezvoltat una dintre cele mai moderne şi mai apreciate mori şi brutării din judeţ. Acolo se coace pâine după reţete vechi, tradiţionale, fără aditivi alimentari.

În secolul 21, pâinea din fabrica lui Cristache Ghionea se face mai mult manual, după o reţetă veche de 70 de ani, cu ingrediente puţine, simple, de calitate excepţională şi, cel mai important, fără aditivi alimentari.

Angajaţii muncesc toată noaptea pentru a scoate din cuptor pâine proaspătă, la primele ore ale dimineţii.

Cristache Ghionea este multumit de faptul că, în 22 de ani, a reuşit să îşi educe clienţii să aleagă produse româneşti, de calitate.

Morarul de succes cu 25 de ani de experienţă în panificaţie spune că trebuie dusă o muncă intensivă la nivelul întregii ţări, pentru a educa românii să cumpere produse sănătoase, făcute la ei în ţară.

Campania Produs în ţara ta demarată de Antena 3, Observator şi Geometry Global are sprjinul patronatelor din industria alimentară, din industria vinului, sindicatelor, camerelor de comerţ, dar şi susţinerea unui parlamentar. 
 
Inițiativă realizată cu sprijinul tehnic al GS1 Romania, unic administrator al standardelor internaționale pentru coduri de bare pe teritoriul României.

×
Subiecte în articol: PRODUS ÎN ŢARA TA
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close