Antena 3 Actualitate Palatul Parlamentului are nevoie de reparaţii urgente (VIDEO)

Palatul Parlamentului are nevoie de reparaţii urgente (VIDEO)

04 Oct 2010   •   10:04
Palatul Parlamentului are nevoie de reparaţii urgente (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Intact Images

Palatul Parlamentului, cea mai cunoscută clădire din România, a ajuns într-un stadiu avansat de degradare. Casa Poporului are nevoie de reparaţii urgente, mai ales că anul viitor va găzdui reuniunea Adunării Parlamentare a NATO.

Construcţia Palatului Parlamentului a început în 1984. După 26 de ani este încă departe de a fi încheiată şi are o grămadă de probleme.

Cea mai mare clădire administrativă din lume este pe cale să ajungă o ruină. Ornamente care cad, alei distruse aproape în totalitate şi totul pare să ducă această clădire la o ruină.

Cel mai degradat este subsolul. Mai mult de jumătate din conductele care străbat clădirea sunt compromise. Din cauza fisurilor din conducte, sub clădire s-a format un adevărat lac.

Situaţia nu diferă nici la nivelele superioare. Din cauza depunerii în timp a carbonaţilor de calciu secţiunea conductelor s-a îngustat foarte tare.

Palatul Parlamentului necesită reparaţii urgente, mai ales ca anul viitor va găzdui reuniunea Adunării Parlamentare a NATO.Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close