Antena 3 CNN Actualitate Pană de curent în Ferentari. Oamenii stau în întuneric în fiecare noapte, de zece zile

Pană de curent în Ferentari. Oamenii stau în întuneric în fiecare noapte, de zece zile

Pană de curent în Ferentari. Oamenii stau în întuneric în fiecare noapte, de zece zile
Sursa foto: Pana curent
20 Dec 2009   •   20:52

Sute de familii din cartierul Ferentari au rămas sâmbătă noapte fără curent. Având în vedere că a fost a zecea zi când li s-a întâmplat acelaşi lucru, oamenii au ieşit în stradă. Acolo s-au întâlnit cu echipajul Enel trimis să vadă care-i problema. Speriaţi de mulţime, electricienii au chemat poliţia.

Incidentul s-a petrecut pe două străzi din cartierul Ferentari, unde locuiesc sute de oameni. Aceştia spun că sunt ignoraţi de compania care furnizează energia electrică pentru că locuiesc într-o zonă mai proastă a Capitalei. Cei de Enel Distribuţie Muntenia susţin însă că fac toate demersurile necesare rezolvării acestei situaţii dar sunt împiedicaţi chiar de oameni. Compania de electricitate susţine că echipa care s-a deplasat sâmbătă seară în zonă ca să repare defecţiunile a fost bruscată, iar maşinile au fost avariate.

Din cauză că problema nu a fost rezolvată sâmbătă seară, o echipă Enel Distribuţie Muntenia s-a deplasat acolo duminică dimineaţă. Au sunat la poliţie spunând că sunt reţinuţi de locuitorii de pe strada Tunsu Petre. Poliţia a constatat că nu a fost vorba de o sechestrare. Pur şi simplu, oamenii nemulţumiţi de situaţia în care se află, au cerut explicaţii reprezentanţilor companiei.

Cei de la Enel spun că penele de curent din zonă sunt cauzate de consumul ridicat de energie electrică, care depăşeşte capacitatea transformatorului. Un consum mare, cauzat de furturile masive de energie electrică. Oamenii însă nu sunt de acord cu această variantă.

Acum cei de la Enel vor mai interveni în zonă doar însoţiţi de poliţie. Între timp, situaţia acestor oameni rămâne neschimbată.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ferentari pana de curent
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close