Antena 3 CNN Actualitate Panică la mall-ul din Sibiu. Pompierii l-au evacuat de urgență după ce s-a simțit un miros ciudat

Panică la mall-ul din Sibiu. Pompierii l-au evacuat de urgență după ce s-a simțit un miros ciudat

Panică la mall-ul din Sibiu. Pompierii l-au evacuat de urgență după ce s-a simțit un miros ciudat
Sursa foto: foto: Pixabay.com
27 Noi 2019   •   23:41

Centrul comercial din Sibiu, inaugurat recent fără să aibă autorizaţie de incendiu, a fost evacuat de pompieri, miercuri seara, după ce s-a simţit un miros şi o persoană a sunat la numărul de urgenţă 112, a declarat pentru Agerpres, şeful ISU Sibiu, colonelul Cosmin Balcu.

După ce s-a investigat sursa mirosului, s-a descoperit că de vină era centrala frigorifică a unui hipermarket care era defectă.

Centrul comercial, inaugurat recent fără să aibă autorizaţie de incendiu, a fost evacuat de pompieri, miercuri seară, după ce s-a simţit un miros şi o persoană a sunat la 112, a declarat, pentru AGERPRES, şeful ISU Sibiu, colonelul Cosmin Balcu, care conduce intervenţia.

"Au scăpări de substanţe, cred că CO2, şi am evacuat mall-ul şi intrăm să vedem ce substanţe sunt", afirma, la momentul intervenţiei, Cosmin Balcu.

Nicio persoană nu a fost rănită.

Contactat de Agerpres, directorul centrului comercial, Dorinel Udma, a explicat că nimeni nu a avut de suferit iar evacuarea a fost făcută ca o măsură de siguranţă.

"Am luat decizia pentru a nu intra oamenii în panică. Şi, oricum, era ora închiderii", a explicat reprezentantul centrului comercial.

Proprietarii centrului comercial din municipiul Sibiu, inaugurat în 14 noiembrie, au fost amendaţi imediat după inaugurare, cu suma de 50.000 de lei, pentru că au deschis magazinele fără să aibă autorizaţie de securitate la incendiu, potrivit unui comunicat de presă al ISU Sibiu.


 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close