Părinții bărbatului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu acuză familia acestuia: "Să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai..."

de D.G.    |    10 Sep 2019   •   23:00
Părinții bărbatului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu acuză familia acestuia: "Să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai..."

La câteva zile după accidentul provocat de Mario Iorgulescu, celebrul său tată, Gino Iorgulescu, pare extrem de afectat de cele întâmplate.

Gino Iorgulescu şi-a exprimat durerea şi pentru familia pe care fiul său a îndoliat-o.

"Am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugămințile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în fața lui Dumnezeu, că vom avea grijă de copiii rămași fără tată. Știm că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omenește posibil pentru creșterea și educația lor, pentru ca drumul copiilor în viață să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâșiat și credință în Dumnezeu, Gabriela și Gino Iorgulescu", se arată în comunicatul trimis de Gino Iorgulescu, potrivit SpyNews.

Părinţii lui Dani, tânărul tătic de doar 24 de ani, care şi-a pierdut viaţa din cauza cursei nebune a lui Mario Iorgulescu susţin că până acum nu au fost contactați de familia Iorgulescu.

"Nu a venit absolut nimeni să ne întrebe absolut nimic.E al 5-lea comunicat în care spune acelaşi lucru şi nu a venit absolut nimeni. L-aş ruga să ne lase să ne înmormântăm copilul, să nu mai dea comunicate false. Noi nu am primit niciun ban, noi n-am primit niciun telefon, noi nu am primit absolut nimic din partea lor. Oare părinţii ăia nu se gândesc că noi suntem foarte... ne doare foarte tare că ne-a murit un copil care avea doi copii şi ne-au rămas nepoţii singuri?!", a declarat tatăl tânărului mort.

x close