Antena 3 CNN Actualitate Părinţii unui bebeluş mort la un spital din Piteşti luptă să afle adevărul: "Suntem incompleţi. Fratele lui îl aşteaptă acasă"

Părinţii unui bebeluş mort la un spital din Piteşti luptă să afle adevărul: "Suntem incompleţi. Fratele lui îl aşteaptă acasă"

Dramă prelungită pentru o familie din Piteşti care şi-a pierdut copilul la scurt timp după naştere în 2017. După patru ani părinţii au observat că pe certificatul de deces nu apar datele bebeluşului.

Părinţii unui bebeluş mort la un spital din Piteşti luptă să afle adevărul: "Suntem incompleţi. Fratele lui îl aşteaptă acasă"
de Claudia Popovici    |    20 Mar 2021   •   13:13

Greutatea şi înălţimea sunt altele decât cele pe care le ştiau ei. Oamenii au făcut plângere pentru fals şi vor să afle ce s-a întâmplat de fapt cu copilul.

Bebeluşul a trăit doar două zile după naştere şi deşi au trecut mai bine de trei ani, familia aşteaptă să afle ce s-a întâmplat. Neconsolați părinții discutau și răsfoiau acte când au observat o serie de discrepanțe.

"Am descoperit niște nereguli, modificări nu mai zic, sunt știute de mult timp. Nereguli privind greutatea copilului, lungimea. Nu corespund datele din certificatul de naștere cu datele din foaia de la spital" a spus pentru Antena 3 tatăl bebelușului.

"Nu pot să susții ca o instituție că ai greșit. Nu pot să scrie într-un act spital un alt certificat al altui copil. Nu este posibil așa ceva, ca să nu mai vorbim de falsul și de semnături și de ștersaruri și de modificări", a spus şi mama bebelușului. 

Denis era al doilea baiat al familiei

"Suntem incompleți. În al doilea rând ne zbatem să-i distragem atenția celuilalt copil care nu știe, el tot îl așteaptă acasă", spune îndurerată mama bebeluşului.

"Cel mai corect ar fi să ne spună justiția. O să mergem cât de departe posibil ca să aflăm tot ce s-a întâmplat", a spus tatăl.

Părinții au depus o plângere pentru fals în acte și cer ca expertiză din cadrul anchetei să se facă din nou

Bebelușul s-a născut la termen prin cezariană și mamei i s-a spus că este sănătos. După două zile femeia a aflat că se simte rău în urma unei infecții grave și că va fi trimis la București.

Din păcate, copilul nu a mai ajuns în elicopterul pregătit să îl transporte. A făcut stop cardiorespirator și a murit după câteva ore.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close