Antena 3 CNN Actualitate Pasajul de şase milioane de euro, din Piaţa Universităţii, dat în folosinţă oficial

Pasajul de şase milioane de euro, din Piaţa Universităţii, dat în folosinţă oficial

Pasajul de şase milioane de euro, din Piaţa Universităţii, dat în folosinţă oficial
15 Dec 2008   •   21:53

Chiar dacă a costat aproape 6 milioane de euro, pasajul pietonal din Piaţa Universităţii nu are încă toate finisajele. După nouă luni în care pasajul a fost în renovări, luni, primarul general, Sorin Oprescu, l-a dat în folosinţă oficial.
Pasajul a costat primăria Capitalei o mică avere şi are pretenţii că se ridică la standarde occidentale. Finisajele lasă, însă, în continuare de dorit.
Cei care circulă prin acest pasaj nu găsesc justificare pentru cele aproape 6 milioane de euro cheltuite pentru reconsolidarea lui. Principala nemulţumire a trecătorilor este pardoseala lucioasă pe care se alunecă extrem de uşor.
Primarul general are totuşi o soluţie. Pardoseala va fi în scurt timp acoperită de o mochetă de cauciuc. Pasajul nu are deocamdată nici un fel de spaţiu comercial. Sorin Oprescu se laudă, însă, cu celelalte facilităţi.
"Pasajul beneficiază de toaletă, care este la nivelul anilor în care trăim, de o secţie mică de poliţie care să păzească, un cabinet medical şi pe viitor un cabinet stomatologic pentru urgenţe", susţine primarul general.
Pasajul este deocamdată singura lucrare de acest fel, pe care Primăria a dus-o la bun sfârşit. Edilul Capitalei vrea să facă acelaşi lucru şi cu celelate zone subterane din Capitală.

Antena 3

×
Subiecte în articol: renovare Sorin Oprescu primar general
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close