Antena 3 CNN Actualitate Un milion și jumătate de români sărbătoresc astăzi Paștele! Slujba de Înviere a umplut bisericile catolice și protestante

Un milion și jumătate de români sărbătoresc astăzi Paștele! Slujba de Înviere a umplut bisericile catolice și protestante

Bisericile catolice și protestante din România au fost pline aseară la slujba de Înviere. Un milion și jumătate de români au spus "Hristos a Înviat"!

Un milion și jumătate de români sărbătoresc astăzi Paștele! Slujba de Înviere a umplut bisericile catolice și protestante
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    09 Apr 2023   •   08:35

Noapte sfântă pentru creștinii catolici și protestanți. Hristos a înviat pentru aproape un milion și jumătate de români.

Credincioșii au umplut aseară bisericile pentru a lua lumină și pentru a celebra cel mai important moment al creștinătății.

Mii de credincioși au fost aseară la catedrala Sfântul Iosif din București unde slujba a început la orele 23.00.

Credincioșii romano catolici au luat parte la celebrarea solemnă a vigiliei pascale care exprimă trecerea de la moarte și păcat la viață nouă.

Citește și: Klaus Iohannis, mesaj pentru credincioșii care sărbătoresc Paștele catolic: ”Calde urări de sănătate și prosperitate” 

×
Subiecte în articol: paste catolic 2023
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close