Antena 3 CNN Actualitate Patronul casei de schimb din Braşov: În atacul armat a fost implicat un consilier judeţean

Patronul casei de schimb din Braşov: În atacul armat a fost implicat un consilier judeţean

Patronul casei de schimb din Braşov: În atacul armat a fost implicat un consilier judeţean
Sursa foto: Patron casa de schimb
01 Feb 2009   •   19:08

Cazul atacului armat de la Braşov începe să se complice. Patronul casei de schimb jefuite povesteşte că înainte de atac a fost ameninţat în nenumărate rânduri de membrii lumii interlope, pentru că a refuzat să plătească taxă de protecţie. El crede că în spatele jafului s-ar afla două dintre personajele cunoscute ale Braşovului. Întrebat cine sunt acestea, patronul s-a referit direct la consilierul judeţean Paul Enache şi la partenerul acestuia de afaceri, Nicu Dascălu.
Paul Enache şi luptătorul K1 Nicu Dascălu sunt asociaţi în două firme de protecţie şi pază, potrivit Registrului Comerţului. Dascălu recunoaşte însă doar una, iar în declaraţia de avere a lui Enache, nici o referire la aşa ceva.
Luptătorul de K1 recunoaşte că l-a cunoscut pe Gorbunov. S-au întâlnit doar o dată, la un antrenament, susţine Dascălu. ?Acea persoană a venit printr-un prieten, de la o televiziune locală, trebuia să facem un documentar despre artele marţiale?. Dascălu spune că Serghei Gorbunov se antrena la o altă sală de forţă.
Chiar de la această bază sportivă, la care face referire Nicu Dascălu, unde suspectul mergea de câteva ori pe săptămână, a apărut un alibi. Patronul sălii susţine că Serghei Gorbunov se afla la sala de sport în momentul atacului de la casa de schimb. ?La ora 04.30 el era în sală şi la 06.30 s-a terminat antrenamentul. Chiar eu am condus antrenamentul?, spune el.

Potrivit anchetatorilor, în jaful de la Braşov au fost folosite două arme, de calibrul 5 62 şi 7 62 Mai mult, poliţiştii au descoperit că agresorul a avut complici care l-au ajutat să fugă. Se apre că Serghei Gorbunov avea un act de identitate pe numele unei persoane care trăieşte în România, undeva în Nordul Moldovei.
Antena 3

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close