Antena 3 CNN Actualitate Pedofil în libertate. Un bărbat este căutat după ce a agresat sexual mai multe fetiţe de grădiniţă

Pedofil în libertate. Un bărbat este căutat după ce a agresat sexual mai multe fetiţe de grădiniţă

Pedofil în libertate. Un bărbat este căutat după ce a agresat sexual mai multe fetiţe de grădiniţă
Sursa foto: foto: deisidaimon.wordpress.com
04 Mai 2012   •   09:02

Un bărbat este căutat de poliţiştii din Ialomiţa după ce a abuzat sexual două fetiţe de şapte ani, pe care le-a urmărit de la şcoală până în scara blocului, unde le-a dezbrăcat şi le-a agresat.

Bărbatul îşi alegea victimele din rândul fetiţelor de grădiniţă şi şcoală primară, care se întorceau singure acasă.

Ultima faptă comisă de bărbat a fost în 23 aprilie,  în prima zi de şcoală după vacanţa de Paşti, când a urmărit o fetiţă de şapte ani care mergea singură spre casă. Agresorul a urmărit-o până în scara blocului unde locuia fetiţa şi, sub pretextul că nu are cheia de la interfon, bărbatul a reuşit să o convingă să-l lase să intre.

A rugat-o pe fetiţă să îi citească ce scrie la avizier, luând-o în braţe şi începând să o pipăie. În acel moment, însă, în scara blocului a intrat un vecin, astfel că bărbatul s-a speriat şi a fugit.

"Mi-a spus, mami să nu mă mai laşi niciodată singură şi s-a pus în pat. Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi mi-a că un bărbat i-a dat chiloţii jos. I-am dat pantalonii jos şi avea pete de sânge, dar ei nu i s-a întâmplat nimic, sunt pete de sânge de la persoana care a agresat-o. Iniţial am crezut că i s-a întâmplat ei ceva... nu ştiu cum au ajuns petele de sânge acolo, că avea pe chiloţei, pe bluza de trening. Intră cu ele pe scară, le ia în braţe, le pune să citească un afiş, aşa a pus-o pe fată, ”citeşte-mi că n-am ochelari”, le ia în braţe, pe urmă le dă chiloţii jos. Am întrebat-o ”de ce n-ai ripostat”?, ”Păi, mi-era frică, dacă îmi punea mâna la gură”, aşa mi-a spus fetiţa", a declarat Cornelia Cuşmir, mama fetiţei agresate.

Cu 6 luni în urmă o colegă de clasă a victimei a fost agresată de acelaşibărbat.

"Era 14 octombrie 2011, fetiţa a venit acasă şi a spus că era un bărbat în scara blocului care a rugat-o să-i dea un afiş care era pe perete. În momentul în care i-a propus anumite chestii murdare, ea a început să plângă şi atunci i-a dat drumul. I-a ridicat el ciorăpeii şi i-a dat drumul. Niciodată nu m-am gândit să vorbesc cu copilul meu, să-i spun ”Vezi că e posibil ca cineva să”, întotdeauna eu i-am spus că sunt oameni care fură copiii", a declarat Mihaela Stoica, mama celeilalte fetiţe agresate.

Poliţia a întocmit un portret robot al bărbatului.

"Suspectul este un bărbat cu aspect îngrijit cu vârsta cuprinsă între 35 şi 40 de ani, constituţie atletică, de înălţime aproximativ un metru şi 70 de centimetri, cu burtă proeminentă. În momentul în care a săvârşit fapta purta o cămaşă cu mânecă lungă de culoare bleu, pantaloni crem şi o şapcă de culoare deschisă, ce avea partea din faţă şi cozorocul verde", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Ialomiţa, inspector Daniela Salaoru.

×
Subiecte în articol: pedofil
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close