Antena 3 CNN Actualitate Un pensionar de 83 de ani, din Arad, s-a îndrăgostit de chiriaşa de 30 de ani şi i-a ameninţat iubitul cu un pistol

Un pensionar de 83 de ani, din Arad, s-a îndrăgostit de chiriaşa de 30 de ani şi i-a ameninţat iubitul cu un pistol

Un pensionar în vârstă de 83 de ani, din Arad, s-a îndrăgostit de chiriaşa sa, o tânără de 30 de ani, şi într-o criză de gelozie l-a ameninţat pe iubitul femeii cu un pistol.

Un pensionar de 83 de ani, din Arad, s-a îndrăgostit de chiriaşa de 30 de ani şi i-a ameninţat iubitul cu un pistol
Sursa foto: Gettyimages | Maja Hitij / Staff
de Alexandra Cojoianu    |    14 Noi 2022   •   15:04

Conflictul dintre cei doi bărbaţi a avut loc în plină stradă, iar jandarmii au fost solicitați să intervină. Femeia a fost pentru o perioadă mai lungă de timp chiriașa pensionarului.

În acest timp, se pare că proprietarul casei, mai în vârstă cu 53 de ani decât tânăra chiriaşă, s-ar fi îndrăgostit de aceasta. Totuşi, femeia s-a mutat.

În urmă cu câteva zile, pensionarul s-a întâlnit pe stradă cu fosta chiriaşă şi iubitul ei şi a început să îi înjure.

Mai mult, acesta avea un pistol ascuns în haină şi chiar i-a ameninţat pe cei doi că îi va împuşca, susţin autorităţiile din Arad.

Jandarmii care au intervenit la faţa locului au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea cinci cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele bărbatului de 83 de ani au fost întocmite actele de sesizare pentru infracțiunea de amenințare, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Arad
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close