Antena 3 Actualitate Pentru că Primăria nu a avut gust, cetățenii au redecorat Ploieștiul pentru Sărbători - FOTO

Pentru că Primăria nu a avut gust, cetățenii au redecorat Ploieștiul pentru Sărbători - FOTO

14 Dec 2015   •   22:23
Pentru că Primăria nu a avut gust, cetățenii au redecorat Ploieștiul pentru Sărbători - FOTO

Mai mulţi tineri, dezamăgiţi de modul cum a fost iluminat ornamental oraşul, s-au gândit să se mobilizeze pe Facebook să decoreze fântâna din faţa Palatului Administrativ. Aceştia au montat pe fântână mai mulţi brazi artificiali. SGU susţine că acţiunea nu a fost autorizată, potrivit observatorulph.ro.

Mobilizarea pe Facebook a început cu vreo două săptămâni în urmă, dată la care a fost fixată şi o zi pentru decorarea zonei de lângă fântână situată în apropierea Palatului Administrativ, acolo unde, mai multe seri la rând, aceeaşi tineri s-au strâns şi au protestat cu privire la situaţia din România, după tragedia din Colectiv. Sâmbătă, cei cinci tineri care au participat la „Împreună decorăm Ploieştiul” au venit de acasă cu ce au putut: beteală, globuleţe şi chiar brăduţi artificiali. Toată acţiunea a fost filmată, iar ulterior pe Facebook a fost postat şi un filmuleţ cu întreaga „operaţiune”.

Imaginile, pe observatorulph.ro.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close