Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov

de D.G.    |    29 Sep 2015   •   08:59
Percheziţii în Bucureşti şi Ilfov
Polițiștii din Ilfov efectuează marți șase percheziții la două persoane, un bărbat de 33 de ani și și o femeie de 31 de ani, bănuite că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproximativ 250.000 de euro, prin evaziune fiscală în domeniul comercializării de obiecte sanitare, informează un comunicat de presă al IPJ Ilfov, transmite Agerpres. 
Perchezițiile au loc în municipiul București și în județul Ilfov, la domiciliul persoanelor vizate, precum și la sediile și punctele de lucru ale societăților administrate de acestea.

Conform sursei citate, din cercetări a reieșit că reprezentanții unei firme, cu obiect de activitate comercializarea de obiecte sanitare, ar fi creat un circuit evazionist cu scopul eludării plății taxelor către bugetul de stat.

În fapt, aceștia ar fi înregistrat în contabilitate, în perioada aprilie 2011 — decembrie 2014, achiziții fictive de produse de la 14 societăți comerciale, cauzând un prejudiciu de aproximativ 250.000 de euro.

Dosarul penal este instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Parteneri
sati
x close