Antena 3 CNN Actualitate Percheziții în județul Dolj, la persoane bănuite că dețin ilegal articole pirotehnice

Percheziții în județul Dolj, la persoane bănuite că dețin ilegal articole pirotehnice

Percheziții în județul Dolj, la persoane bănuite că dețin ilegal articole pirotehnice
22 Dec 2015   •   12:00

Polițiștii din Bechet au efectuat, luni, 11 percheziții domiciliare în localitățile Bechet, Ostroveni, Sadova, Daneți și Mârșani, la locuințele unor persoane bănuite de deținere și comercializare ilegală de produse din tutun și articole pirotehnice, transmite Agerpres.

Potrivit IPJ Dolj, în urma perchezițiilor, oamenii legii au descoperit la locuința unui bărbat de 61 de ani din Bechet 2 478 de articole pirotehnice, deținute în mod ilegal, iar la locuința unei persoane din comuna Daneți alte 400 articole pirotehnice, deținute tot în mod ilegal. De asemenea, la două adrese din comuna Ostroveni și din comuna Mârșani au fost descoperite țigarete provenite din contrabandă, iar la o adresă din Daneți, polițiștii au găsit un pistol de tir cu aer comprimat, pentru care proprietarul nu deține autorizație. Polițiștii doljeni continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, deținere ilegală de articole pirotehnice și contrabandă.

Acțiunile polițiștilor doljeni se înscriu în seria activităților specifice desfășurate în această perioadă care au ca scop asigurarea unui climat optim de ordine și siguranță publică în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă.

×
Subiecte în articol: perchezitii Dolj
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close