Antena 3 CNN Actualitate Percheziții la clanul Duduianu într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.

Percheziții la clanul Duduianu într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.

Percheziții la clanul Duduianu într-un dosar de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.
23 Mai 2019   •   14:09

Miercuri, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare 7 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi favorizarea infractorului.

Din datele şi probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că bănuiţii au lipsit de libertate în mod ilegal o tânără de 17 ani, pentru a-i determina familia să accepte căsătoria acesteia, informează Poliția.

Astfel, în data de 4 ianuarie, minora ar fi fost luată cu forţa, de pe stradă, de către mai mute persoane, toate din aceeaşi familie, care au dus-o iniţial într-o locuinţă din Bucureşti, iar ulterior în provincie. Potrivit informațiilor Antena 3, ar fi vorba de membri ai clanului Duduianu. Au fost reținuți Văduva Miltiade zis Seif, Duduianu, sotia acestuia Constantin Elena zisa Leana precum si trei dintre fiii acestora respectiv Văduva Rareș de 18 ani,  Vaduva Ionuț și Văduva Netinian și alte două persoane din anturajul acestora. Văduva Rareș este acuzat de viol și lipsire de libertate în mod ilegal, iar celelalte rude respectiv tatăl acestuia...  Seif Duduianu, mama sa Leana lui Seif și frații acestuia sunt acuzați de complicitate la săvârșirea infracțiunii de viol, lipsire de libertate în mod ilegal și favorizarea infractorului.

Tânăra ar fi fost forţată să întreţină relaţii sexuale împotriva voinţei sale, cu un tânăr de 18 ani şi întrucât a refuzat şi s-a opus, ar fi fost imobilizată de mai multe persoane.

Ulterior, persoana vătămată şi un membru al familiei acesteia au fost însoţiţi de către un bărbat la sediul Poliţiei Capitalei, pentru a se asigura nu vor declara cele întâmplate.

15 persoane implicate în cauză sunt audiate la sediul Poliţiei Capitalei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Unităţii Teritoriale de Analiză a Informaţiilor şi al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close