Antena 3 CNN Actualitate Pericol iminent. Autorităţile, şocate de ce au descoperit în marile cluburi din Timişoara

Pericol iminent. Autorităţile, şocate de ce au descoperit în marile cluburi din Timişoara

Pericol iminent. Autorităţile, şocate de ce au descoperit în marile cluburi din Timişoara
03 Noi 2015   •   22:30

Cluburile din Timiș stau dezastruos la capitolul autorizații în caz de incendiu. Lucian Mihoc, inspectorul-șef al ISU Banat a dezvăluit cifre uluitoare legate de funcționarea localurilor, multe dintre ele foarte frecventate, scrie pressalert.ro

În perioada următoare cluburile din Timișoara și nu numai, în special cele care reprezintă un grad de risc ridicat, vor fi luate la puricat pe o nouă lege.

”Cel puțin la nivelul Inspectoratului pentru Situații de Urgențe am dispus realizarea unui plan de acțiune, începând de azi, am identificat 54 de localuri mai mari. Am solicitat o listă de la Registul Comerțului, în Timiș sunt peste 3.500 astfel de localuri, baruri, restaurante și cluburi. Împreună cu specialiștii am identificat 54 de astfel de cluburi, cele mai semnificative, în urma analizei opt apar cu autorizație de securitate la incendiu: Club 30 (autorizat din 2001), Jarvis, Club Ankara, Club Gaming, Restaurantul Oxford, Retro, Club Heaven, Fratelli, Mona Lisa. Sunt cele care dețin autorizație”, a declarat Lucian Mihoc.

Continuarea, AICI.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close