Antena 3 CNN Actualitate Personaje de basm şi 100.000 de flori în Târgul de Paşte de la Craiova - "Alice în Ţara Minunilor"

Personaje de basm şi 100.000 de flori în Târgul de Paşte de la Craiova - "Alice în Ţara Minunilor"

La Craiova s-a dat startul distracţiei de Paște. Târgul de Paşte a fost deschis în parcul Nicolae Romanescu și puteți să îl vizitaţi timp de o lună.

Personaje de basm şi 100.000 de flori în Târgul de Paşte de la Craiova - "Alice în Ţara Minunilor"
Sursa foto: Facebook | Lia Olguta Vasilescu
de Georgiana Adam    |    03 Apr 2023   •   10:10

Personaje de basm, căsuțe cu bunătăți și 100.000 de flori fac parte din peisajele Târgului de Paşte de la Craiova ce poartă denumirea "Alice în Ţara minunilor".

Deși a plouat mai toată ziua, craiovenii au venit cu mic, cu mare duminică în Târgul de Paşte organizat în parcul Nicolae Romanescu din Craiova. Cei mai fericiți au fost cei mici care au intrat în lumea basmului.

Încă de la intrarea pe tărâmul lui Alice în Țara Minunilor comercianții și-au întâmpinat clienții cu obiecte hand-made, preparate din carne, prăjituri, gogoși sau alte bunătăți.

Cei care nu s-au oprit la tarabe, s-au pozat cu Alice, figurina de 5 metri înălțime, cu iepurașii gigant și cu multe alte decorațiuni care au colorat parcul.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Târgul de Paște va fi deschis în toată luna aprilie, timp în care vizitatorii vor putea ajunge la parc și cu un autobuz turistic.

×
Subiecte în articol: Craiova Târgul de Paşte
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close