Antena 3 CNN Actualitate Peste 160 de mistreţi, împuşcaţi de invitaţii lui Ion Ţiriac, la Balc

Peste 160 de mistreţi, împuşcaţi de invitaţii lui Ion Ţiriac, la Balc

Peste 160 de mistreţi, împuşcaţi de invitaţii lui Ion Ţiriac, la Balc
Sursa foto: Vanatoare Balc
10 Ian 2010   •   13:13

Vânătoarea de pe domeniu Balc a ajuns la final. Bilanţul trofeelor de vânătoare numără peste 160 de mistreţi. Cel mai mare exemplar cântărea în jur de 126 de kg. Vânătorii nu au reuşit totuşi să doboare recordul stabilit anul trecut, când au fost împuşcaţi 208 mistreţi.

Cea de-a VI-a ediţie a vânătorii de la Balc, organizată de omul de afaceri Ion Ţiriac nu se dezminte. 30 de milionari de la noi şi din străinătate sunt invitaţi speciali. Printre ei, moştenitorul Porsche, primarul din Monte Carlo, preşedintele Daimler Chrysler, politicieni, dar şi bancheri.

Toţi cunosc bine domeniul de la Balc. De şase ani, la mijlocul lui ianuarie sunt invitaţii lui Ion Ţiriac pentru două zile. Pentru unii dintre ei pădurile din România au foarte puţine secrete, pentru câ vânează aici încă din tinereţe. Unul dintre ei este Klaus Mangold, fostul preşedinte al grupului Daimler Chrysler.

Prima zi de vânătoare s-a încheiat cu o petrecere. Cei 30 de invitaţi de seamă au fost răsfăţaţi cu preparate tradiţionale şi vânătoreşti.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close