Antena 3 CNN Actualitate El este Pinocchio în carne și oase. Povestea incredibilă a unui băiețel din Țara Galilor

El este Pinocchio în carne și oase. Povestea incredibilă a unui băiețel din Țara Galilor

El este Pinocchio în carne și oase. Povestea incredibilă a unui băiețel din Țara Galilor
14 Dec 2015   •   20:48

Un băiețel din Maesteg, Țara Galiilor, este supranumit ”adevăratul Pinocchio” din cauza unei afecțiuni grave cu care s-a născut.

Creierul lui Ollie Trezise, un băiețel de 21 de luni, creşte printr-o crăpătură din craniul său în nas. Această boală i-a adus porecla de Pinocchio, de care mama sa este foarte mândră.

Bebeluşul a fost nevoit să treacă prin numeroase intervenţii chirurgicale dureroase pentru a putea respira şi pentru ca medicii să îi poată acoperi gaura din craniu.

Deși este simpatic foc, mama lui Ollie, Amy Poole, în vârstă de 22 de ani, a mărturisit că micuțul a fost ținta multor răutăți din partea străinilor. „Pentru mine Ollie este perfect. El este micul meu Pinocchio şi nu aş putea fi nicicând mai mândră de el”, a declarat Amy.

Femeia a descoperit că ceva este în neregulă cu fiul ei când acesta avea 20 de săptămâni. Medicii au observat că un ţesut moale neaşteptat creşte pe faţa lui. În urma analizelor, aceştia au confirmat că micuţul suferă de o rară boală, un defect care îi provoacă ca creierul să crească printr-o gaură din craniu.


Foto: dailymail.co.uk

×
Subiecte în articol: tara galilor
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close