Antena 3 Actualitate 2.000 de șoferi s-au trezit acasă cu plicuri surprinzătoare de la Compania de Drumuri. ”Ignorați-le!”

2.000 de șoferi s-au trezit acasă cu plicuri surprinzătoare de la Compania de Drumuri. ”Ignorați-le!”

23 Feb 2017   •   21:59
2.000 de șoferi s-au trezit acasă cu plicuri surprinzătoare de la Compania de Drumuri. ”Ignorați-le!”
Sursa foto: Foto: pixabay.com

O greşeală a Companiei de Drumuri, descoperită abia după patru zile, i-a nedumerit pe şoferii prinşi că circulau fără rovinietă. În perioada 20-23 februarie au fost tipărite greşit 2.000 de procese-verbale pentru circulaţie pe drumurile publice fără rovinietă, scrie digi24.ro.

Şoferii au primit plicuri care conţineau doar o foaie cu numele şi adresa lor.

Compania de Drumuri le atrage atenţia şoferilor că plicurile primite în ultimele patru zile nu trebuie luate în considerare, şi-i asigură pe contravenienţi că vor primi în curând şi procesele verbale completate corect:

"În aceste condiţii, utilizatorii care au primit în perioada 20.02.2017 - 23.02.2017 plicuri care în loc să conţină procese verbale de constatare a contravenţiei pentru circulaţia fără rovinietă valabilă, conţineau doar o pagină pe care era tipărit numele şi adresa, nu trebuie să ia în considerare acele documente, urmând a primi, în perioada imediat următoare, procesele verbale de constatare a contravenţiei respective, termenul de plată urmând a decurge de la data primirii efective a proceselor verbale."
 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close