Antena 3 CNN Actualitate Ploieşti. Un tânăr a fost jefuit sub nasul poliţiştilor (VIDEO)

Ploieşti. Un tânăr a fost jefuit sub nasul poliţiştilor (VIDEO)

Ploieşti. Un tânăr a fost jefuit sub nasul poliţiştilor (VIDEO)
30 Oct 2008   •   20:47

Jaf sub nasul poliţiştilor. La Ploieşti, doi bărbaţi au atacat un tânăr în timp ce ducea două plase cu bani la bancă. La doi paşi, poliţiştii comunitari dirijau circulaţia. Victima lucra la o societate din Bucureşti şi se ducea să depună încasările.
Martorii susţin că doi bărbaţi l-au urmărit. Unul dintre ei l-a lovit şi apoi tâlharii au încercat să-i smulgă pungile cu bani. Tânărul a încercat să opună rezistenţă, iar o parte dintre bani s-au împăştiat pe jos. Hoţii au luat ce au apucat şi au luat-o la fugă. În apropiere, erau câţiva poliţişti care dirijau traficul. Victima le-a cerut ajutorul. Prea târziu, însă, tâlharii dispăruseră.
Subcomisarul Adrian Oprea, de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei din Ploieşti a declarat reporterilor că nu cunoştea suma exactă care era transportată la bancă. Totuşi, de la faţa locului au fost recuperaţi 30.000 de lei. Ilinca Andrei, purtătoarea de cuvânt a Spitalului Judeţean din Ploieşti, a declarat presei că victima suferă de traumatism cranian minor. În momentul de faţă, poliţiştii îi caută pe atacatori.

Observator

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close