Antena 3 CNN Actualitate PNL, adevărata față. Ludovic Orban cere impozitarea IT-iștilor

PNL, adevărata față. Ludovic Orban cere impozitarea IT-iștilor

PNL, adevărata față. Ludovic Orban cere impozitarea IT-iștilor
Sursa foto: Foto: Facebook/PNL
02 Iun 2019   •   20:42

Ludovic Orban susține obligarea IT-știlor la plata impozitului pe venit, după ce mai mult timp, această categorie profesională a fost scutită de plata obligațiilor fiscale.

„Orice venit trebuie impozitat” a spus liderul PNL, care a atras atenția că aceștia beneficiază de „privilegii” prin aceste facilități fiscale care acum ar trebui să fie eliminate, pentru a nu discrimina angajații din alte domenii. 

Anunțul a stârnit numeroase reacții, atât în mediul economic cât și cel policit.

Mai mult, unele voci din PNL au cerut demisia lui Ludovic Orban din fruntea partidului.

Primarul municipiului Târgu Jiu, liberalul Marcel Romanescu, este una dintre aceste voci.

"Solicit demisia lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal! Ca cetăţean al României care crede în oprirea declinului şi în restartarea în bine a ţării lui, ca preşedinte al PNL Târgu Jiu şi ca primar ales de români patrioţi, într-unul dintre cele mai roşii judeţe ale ţării - Gorj - luând act de declaraţiile impardonabile ale domnului Ludovic Orban, care doreşte diminuarea veniturilor IT-iştilor care n-au plecat, încă, din România, consider că dânsul nu mai reprezintă valorile şi principiile liberale şi că nu mai poate rămâne nicio zi în fruntea Partidului Naţional Liberal. Niciun bun român nu poate cere şi nu poate anunţa demararea unor măsuri legislative care să genereze amplificarea exodului specialiştilor IT din România şi împovărarea suplimentară a mediului privat, care este oricum sufocat la maxim prin măsurile falimentare luate de coaliţia PSD-ALDE", a scris Romanescu, duminică, pe Facebook. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close