Antena 3 Actualitate Podul de la Agigea intră din nou în reparații. Cum vor fi afectați românii care vor să meargă pe litoral în septembrie

Podul de la Agigea intră din nou în reparații. Cum vor fi afectați românii care vor să meargă pe litoral în septembrie

31 Aug 2017   •   14:00
Podul de la Agigea intră din nou în reparații. Cum vor fi afectați românii care vor să meargă pe litoral în septembrie
Sursa foto: Foto: Agerpres

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunță că în podul de la Agigea intră din nou în reparații în perioada 5-8 septembrie. Acțiunile de reabilitare vor avea loc între orele 22.00 și 06.00, conform directorului Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța, Marin Dima.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, și traficul pe podul Fetești – Cernavodă va fi restricționat în zilele următoare. Până pe 8 septembrie vor avea loc lucrări de intreținere a căilor de rulare pe podurile dunărene Fetești și Cernavodă.

Lucrările se vor executa doar în cursul săptămânii, de luni până joi, în intervalul orar 22:00 – 06:00. Această măsura a fost luată deoarece pe acest segment de drum traficul rutier este încă destul de intens spre și dinspre litoral.

Pe toată perioada lucrărilor circulația rutieră se va desfășura pe o bandă pe sens.

”Reaminitim faptul că inițial aceste lucrări erau programate în luna iulie, tot pe timp de noapte, dar ele au fost amânate din cauza traficului intens specific sezonului estival. Facem apel la conducătorii auto care tranzitează zona să înteleaga importanța efectuării acestor lucrări, să respecte semnalizările rutiere temporare și să manifeste atenție sporită tinând cont că lucrările se execută pe timp de noapte”, se arată în comunicat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close