Antena 3 CNN Actualitate Surse: Poliția a informat ÎCCJ că Sebastian Ghiță e dispărut

Surse: Poliția a informat ÎCCJ că Sebastian Ghiță e dispărut

Surse: Poliția a informat ÎCCJ că Sebastian Ghiță e dispărut
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    29 Dec 2016   •   17:15

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova a trimis Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie documentele prin care anunţă că Sebastian Ghiţă a încălcat termenii controlului judiciar în dosarul în care a fost trimis în judecată alături de foşti şefi de Parchet şi Poliţie din Prahova, după ce joi nu s-a prezentat pentru a semna la sediul IPJ din Ploieşti, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

Poliţia Prahova, care este responsabilă pentru aplicarea prevederilor controlului judiciar impus fostului deputat Sebastian Ghiţă, a informat, joi după-amiază, ICCJ cu privire la faptul că fostul deputat a încălcat termenii ordonanţei impuse de DNA, au declarat surse din IPJ Prahova pentru News.ro.

Potrivit acestora, la curtea supremă au fost trimise documente care arată că Ghiţă nu s-a prezentat joi, la ora 10.30, la Poliţia Prahova pentru a semna în cadrul controlului judiciar.

Pe de altă parte, surse din DNA au declarat că procurorii anticorupţie vor cere din nou arestarea preventivă în lipsă a lui Sebastian Ghiţă după ce ICCJ va fi anunţată că acesta a încălcat termenii controlului judiciar.

Va fi pentru a doua când DNA va cere emiterea unui mandat de arestare în lipsă pe numele lui Sebastian Ghiţă.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close