Antena 3 CNN Actualitate Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea tânărului care a furat un sac cu bani din mașina Poștei Române

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea tânărului care a furat un sac cu bani din mașina Poștei Române

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov solicită sprijin cetățenilor pentru găsirea bărbatului de 20 de ani care a furat ieri un sac cu bani din mașina Poștei Române.

Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru prinderea tânărului care a furat un sac cu bani din mașina Poștei Române
Sursa foto: IPJ Ilfov
de Mia Lungu    |    02 Noi 2022   •   13:52

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov solicită sprijin cetățenilor în vederea depistării bărbatului de 20 de ani, întrucât acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt.

Bărbatul este căutat după ce ieri ar fi sustras din mașina ce aparține Poștei Române, oprită pe strada Eroilor din localitatea Chiajna, un sac de bani, ce conținea suma de 278.000 lei.

Persoanele care dețin date si informații, sau care pot da relații despre persoana respectivă, sunt rugate să apeleze Serviciul Unic de Urgență 112, IPJ Ilfov sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Poştaşul din Chiajna a furat un sac cu peste 50.000 de euro

Cel care a sesizat dispariția banilor a fost șoferul autoutilitarei, iar principalul suspect este chiar colegul său. 

Bărbatul suspect se afla împreună cu șoferul mașinii, ambii fiind angajați ai Poștei Române. Acesta l-ar fi rugat să oprească în dreptul unui magazin pentru a-și lua o sticlă cu apă.

Șoferul a făcut ce l-a rugat colegul său și după câteva minute în care l-a așteptat a mers să îl caute. Nu l-a găsit. S-a întors în mașină și a constatat că geanta cu bani lipsea. În acea geantă erau aproape 280.000 de lei!

Polițiștii au deschis un dosar de urmărire penală în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. 

×
Subiecte în articol: furat sac cu bani Posta Romana
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close