Antena 3 CNN Actualitate Poliţia de Frontieră: Procedurile de lucru au fost încălcate în cazul lui Piţurcă

Poliţia de Frontieră: Procedurile de lucru au fost încălcate în cazul lui Piţurcă

Poliţia de Frontieră: Procedurile de lucru au fost încălcate în cazul lui Piţurcă
17 Oct 2008   •   20:59

Poliţistul de frontieră care i-a reţinut, joi, paşaportul selecţionerului Victor Piţurcă pe Aeroportul Otopeni va fi sancţionat administrativ, potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Fabian Bădilă. Acesta a declarat, vineri seară, că a fost declanşată o anchetă internă în acest caz.
"S-au încălcat procedurile de lucru. Se vor lua măsuri administrative împotriva poliţistului de frontieră care i-a reţinut paşaportul lui Victor Piţurcă", a declarat Fabian Bădilă, citat de Mediafax.
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră susţine că paşaportul urma să îi fie înapoiat lui Piţurcă, însă poliţietul care i l-a reţinut nu a mai apucat să o facă. Din acest motiv, susţine Bădilă, paşaportul a fost înmânat procurorilor Anticorupţie.
Selecţionerul Victor Piţurcă a fost ridicat de procurorii DNA, joi după-amiază, de pe aeroportul Otopeni, în baza unui mandat de aducere. Selecţionerul se întorcea din Austria, unde asistase împreună cu antrenorul secund al naţionalei, Ştefan Iovan, la meciul de fotbal Austria-Serbia, din grupa a şaptea a preliminariilor Cupei Mondiale.
Piţurcă nu a fost reţinut de procurori, mandatul acestora fiind de aducere în faţa şefului instituţiei, pentru a-i fi prezentate documentele din dosarul "Valiza". Antrenorul a fost pus sub învinuire de procurorii anticorupţie, fiind acuzat de favorizarea infractorului. Piţurcă este acuzat că ar fi semnat, ca martor, precontractul încheiat, în fals, între Becali şi un om de afaceri din Cluj, Radu Marino, având ca obiect cumpărarea unui teren.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Pițurcă
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close