Antena 3 CNN Actualitate Poliţia i-a prins pe fraţii Iordan, proprietarii depozitului unde au fost găsite armele de la Ciorogârla

Poliţia i-a prins pe fraţii Iordan, proprietarii depozitului unde au fost găsite armele de la Ciorogârla

Poliţia i-a prins pe fraţii Iordan, proprietarii depozitului unde au fost găsite armele de la Ciorogârla
27 Dec 2009   •   16:17

Proprietarii depozitului din Chiajna, în care au fost găsite o parte dintre armele de la Ciorogârla, au fost prinşi de poliţişti la Sinaia. Este vorba despre fraţii Iordan, pentru reţinerea cărora au fost făcute mai multe filtre pe DN1.

Liviu si Alexandru Iordan erau cazaţi la o pensiune din Poiana Ţapului, şi, când au auzit că sunt daţi în urmărire au încercat să fugă cu maşinile. A urmat o urmărire ca-n filme. Poliţiştii i-au prins însă la gara de la Sinaia.

Până acum au fost găsite cel puţin 50 de arme de foc, din cele 62 furate în luna ianuarie din localitatea Ciorogârla. O mare parte a armelor au fost descoperite într-un depozit de lemne aparţinând fraţilor Iordan.

20 de persoane au fost aduse la Parchetul General, în cursul dimineţii de duminică, pentru audieri. Printre ele se află şi interlopul Eugen Preda. Avocatul lui Preda susţine că la locuinţa acestuia nu a fost găsit nici un indiciu care să facă legătura între clientul său şi cazul furturilor de arme.

Armele au fost recuperate în urma unei anchete îndelungate. La acţiunea de duminică au participat forţe ale SRI, unităţii militare 0215, Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei şi Inspectoratului General al Poliţiei. Pe baza probelor adunate, autorităţile au organizat duminică dimineaţă o serie de 45 de descinderi simultane în mai multe localităţi din judeţul Ilfov şi judeţele limitrofe.

Antena3.ro

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close