Antena 3 CNN Actualitate Poliţia Română respinge acuzaţiile lui Dan Nica

Poliţia Română respinge acuzaţiile lui Dan Nica

Poliţia Română respinge acuzaţiile lui Dan Nica
23 Apr 2007   •   09:28

Partidul Social Democrat a lansat noi acuzaţii la adresa lui Traian Băsescu. Liderii PSD spun că preşedintele suspendat al României i-a convocat la Cotroceni în luna februarie pe ministrul de Interne Vasile Blaga, cel al Justiţiei Monica Macovei şi pe prim-adjunctul SRI, Florian Coldea, pentru a le cere să verifice o serie de hotărâri judecătoreşti. Atât fostul ministru de Interne cât şi SRI au negat acuzaţiile care li se aduc.

Poliţia Română precizează că în cadrul acţiunii ?Expertul? s-a urmărit descoperirea acţiunilor ilicite care au condus la falimentul societăţilor comerciale. Într-un comunicat, poliţia respinge acuzaţiile vicepreşedintelui PSD Dan Nica privind verificarea hotărârilor judecătoreşti în domeniul falimentelor.

?Constatându-se că în domeniul reorganizării, lichidării judiciare şi declarării falimentului, legislaţia nu este aplicată unitar, în vederea intensificării activităţilor în acest domeniu, în luna noiembrie 2005, a fost declanşată acţiunea "Expertul", care a fost difuzată structurilor teritoriale ale Poliţiei de Investigare a Fraudelor, urmărindu-se descoperirea acţiunilor ilicite care au condus la falimentul societăţilor comerciale şi a celorlalte infracţiuni prevăzute de cadrul legal specific?, se arată în comunicatul remis de Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliţia Română precizează că acţiunea declanşată de către Direcţia de Investigare a Fraudelor din cadrul IGPR a fost una curentă, cum au fost şi alte acţiuni similare desfăşurate în perioada 2005-2006, precum ?Gramofonul?, ?Filtrul? sau ?Marea Neagră?.

Antena 3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close