Antena 3 CNN Actualitate Politicieni şi artişti, clienţii salonului de masaj cu finalizare din centrul Capitalei. Povestea fetelor de la bordel (VIDEO)

Politicieni şi artişti, clienţii salonului de masaj cu finalizare din centrul Capitalei. Povestea fetelor de la bordel (VIDEO)

Politicieni şi artişti, clienţii salonului de masaj cu finalizare din centrul Capitalei. Povestea fetelor de la bordel (VIDEO)
26 Noi 2008   •   23:05

Politicieni, oameni de afaceri şi artişti. Angajatele bordelului mascat în spatele unui salon de masaj în centrul capitalei spun că au avut parte numai de clienţi de soi. Două dintre fete au povestit pentru Antena 1 amănuntele afacerii.
Fetele au venit din provincie atrase de un anunţ care le promitea un loc de muncă bănos şi puţină bătaie de cap. La 20 şi 21 de ani, cele două s-au angajat la salonul de masaj din centrul Bucureştiului, pentru un salariu de 1000 de euro. Primele zile au făcut doar masaj. Apoi au aflat că salariul se primeşte doar dacă serviciile sunt complete.
Clienţii erau dintre cei mai buni, din lumea politică sau mondenă. ?Veneau în general parlamentari, scriitori, genul de oameni pe care îi vezi la televizor, gen vipuri.? spune Oana, una dintre fete.
Totul se petrecea după regulile unui bordel. ?Eram în living, îmbrăcate cât mai sumar şi clientul alegea.? spune Adina. Totul sub privirile atente ale doi bărbaţi dar şi ale camerelor de supraveghere atent mascate.
Preţurile practicate erau pipărate, demne de un bordel de lux cu o clientelă pe măsură. ?2 milioane era cu finalizare orală, 3 milioane cu 2 fete, 4 milioane cu 3 fete, 5 milioane la hotel.? mai spun fetele.
Cu toate acestea banii nu ajungeau în buzunarele angajatelor, care erau ameninţate zi de zi. ?De ameninţat ne ameninţa. Îmi zicea că poate dă cu maşina peste mine dacă plec de acolo. La un moment dat îţi impunea chestia asta de a face sex cu el.? povesteşte Gina.
Chiar dacă şeful salonului a primit mandat de arestare, poliţiştii secţiei 14 şi procurorii de la Parchetul sectorului 4 mai au de lucru. Trebuie să descifreze agendele găsite la percheziţie dar şi să analizeze imaginile filmate de camerele de supraveghere mascate şi găsite în salon.

Observator

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close