Antena 3 CNN Actualitate Polițist local din București, spulberat cu mașina de un șofer care a trecut pe roșu

Polițist local din București, spulberat cu mașina de un șofer care a trecut pe roșu

Un polițist local din București a ajuns de urgență la spital, seara trecută, după ce a fost spulberat cu mașina de un șofer care a trecut pe roșu, iar apoi a fugit de la locul accidentului care și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Polițist local din București, spulberat cu mașina de un șofer care a trecut pe roșu
Sursa foto: Facebook / Poliția Locală București
26 Mai 2020   •   12:53

Totul s-a întâmplat, ieri, 25 mai 2020, în zona șoselei Pipera din București, într-o intersecție cunoscută ca 'nod' al Capitalei.

"Locul este în atenția Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București (DGPLCMB) ca fiind unul care, fără activitatea de fluidizare a poliţiştilor, se poate transforma în zonă de amubuteiaj", se arată într-o informare a Poliției Locale București.

La un moment dat, șoferul unei dubițe a intrat în intersecție pe culoare roșie a semaforului și l-a lovit în plin pe polițistul local.

"Am văzut cum un șofer al unei dubiţe intră în intersecție pe culoarea roşie. Am apucat să-i fac semn, dar nu a oprit. M-a trântit și m-a târât câțiva metri", a povestit polițistul local spulberat de mașină.

Polițist local spulberat de o mașină pe Șoseaua Pipera din București

Polițist local, lovit de mașină pe șoseaua Pipera în București

Bărbatul a mai povestit că, după ce a fost lovit, șoferul fugar a reușit să plece de la locul accidentului, deși un alt șofer, martor la toată scena, a încercat să îi blocheze mașina.

"După acordarea primelor îngrijiri medicale, agentul de circulație al DGPLCMB a fost transportat la spitalul Elias. În prezent se află în afara oricărui pericol, iar specialiștii Poliției Nationale - care l-au identificat, deja, pe agresor – continuă cercetările", se mai arată în informarea Poliției Locale București.

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close