Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii din Timişoara au deschis focul asupra şoferului fugar | Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Poliţiştii din Timişoara au deschis focul asupra şoferului fugar | Momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere

Momentul în care poliţiştii din Timişoara au deschis focul asupra şoferului fugar a fost filmat. Bărbatul avea un mandat de arestare pe numele său, iar până când poliţiştii şi-au dat seama de acest lucru, el a fugit, iar acum este căutat în toată partea de vest a ţării.

de Andreea Borboros    |    17 Aug 2023   •   12:15

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa momentul în care un echipaj de Poliţie îi taie faţa şoferului fugar aflat la volanul unui autoturim marca Mercedes.

Imediat când îşi dă seama că este blocat, şoferul dă cu spatele şi scapă, în timp ce unul dintre poliţişti scoate pistolul şi trage în direcţia maşinii. În acelaşi timp, o poliţistă a încercat să deschidă uşa maşinii, însă fără succes. Cu toate acestea, fugarul a reuşit să scape, iar acum este căutat în toată zona de vest a ţării.

Citeşte şi: Alertă în Timişoara! Poliţiştii caută un individ, urmărit internaţional, care a reuşit să fugă în urma unui control în trafic

"La data de 16 august a.c., poliţiştii Secției 1 Timișoara, au oprit pe bulevardul Take Ionescu, din Timișoara un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani. În timp ce polițiștii procedau la verificarea conducătorului auto în bazele de date, acesta a demarat în trombă.

Întrucât, bărbatul nu a răspuns la somațiile polițiștilor de a opri autoturismul, aceștia au pornit în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști executând un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare, pe strada Simion Bărnuțiu.

În urma folosirii armamentului nu a rezultat rănirea vreunei persoane. Bărbatul si-a continuat deplasarea, iar pe strada Lorena ar fi intrat cu autoturismul în curtea unui imobil. Polițiștii efectuează în continuare verificări în vederea depistării conducătorului auto și luarea măsurilor legale ce se impun", se arată într-un comunicat al IPJ Timiş.

×
Parteneri
"Paul de România", arestat preventiv după ce a fost prins în Malta
x close