Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN News Hour with CNN Alertă în Timişoara! Poliţiştii caută un individ, urmărit internaţional, care a reuşit să fugă în urma unui control în trafic

Alertă în Timişoara! Poliţiştii caută un individ, urmărit internaţional, care a reuşit să fugă în urma unui control în trafic

Un bărbat, în vârstă de 35 de ani, urmărit internațional, a reușit să fugă chiar de sub nasul polițiștilor.

Alertă în Timişoara! Poliţiştii caută un individ, urmărit internaţional, care a reuşit să fugă în urma unui control în trafic
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    16 Aug 2023   •   17:06

Incidentul s-a petrecut în această după-amiază, pe bulevardul Simion Barnuţiu, din Timişoara, acolo unde polițiștii organizaseră un control de rutină.

La un moment dat agenţii au oprit un individ aflat la volanul unui bolid, si l-au legitimat. În urma verificărilor aceștia au constatat că pe numele bărbatului era emis un mandat de arestare.

Când au încercat să îl încătușeze, individul a plecat în trombă. Agenții aflați în filtru au pornit în urmărirea fugarului şi chiar au tras un foc de avertisment în plan vertical ca să-l oprească, însă fără succes.

Fugarul şi-a continuat goana nebunească prin oraş însă în cele din urmă echipajul care îl urmarea a descoperit mașina "abandonată" fără numere de înmatriculare în curtea unei familii de romi.

"La data de 16 august a.c., poliţiştii Secției 1 Timișoara, au oprit pe bulevardul Take Ionescu, din Timișoara un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 35 de ani. În timp ce polițiștii procedau la verificarea conducătorului auto în bazele de date, acesta a demarat în trombă.

Întrucât, bărbatul nu a răspuns la somațiile polițiștilor de a opri autoturismul, aceștia au pornit în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști executând un foc de avertisment în plan vertical, cu arma din dotare, pe strada Simion Bărnuțiu.

În urma folosirii armamentului nu a rezultat rănirea vreunei persoane. Bărbatul si-a continuat deplasarea, iar pe strada Lorena ar fi intrat cu autoturismul în curtea unui imobil. Polițiștii efectuează în continuare verificări în vederea depistării conducătorului auto și luarea măsurilor legale ce se impun", transmite Poliţia Timiş. 

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close