Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii au descins la domiciliile persoanelor care în 2010 au furat peste 20 kilograme de aur

Poliţiştii au descins la domiciliile persoanelor care în 2010 au furat peste 20 kilograme de aur

Poliţiştii au descins la domiciliile persoanelor care în 2010 au furat peste 20 kilograme de aur
Sursa foto: Foto: Intact Images
de S.T.    |    27 Iun 2012   •   09:22

Poliţiştii fac, miercuri dimineaţă, nouă percheziţii în Bucureşti şi în alte două judeţe fiind vizate mai multe persoane suspectate că la sfârşitul anului 2010 au furat două casete de valori dintr-un magazin din zona Bucur Obor ce conţineau peste 20 de kilograme de aur.
   
Persoanele suspectate în cazul furtului de la sfârşitul anului 2010 vor fi duse la audieri.

Potrivit Poliţiei Române, la percheziţii participă poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 2. Acţiunea este efectuată cu sprijinul Direcţiei de Investigaţii Criminale din Poliţia Română, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul Tribunalului Bucureşti.

În noaptea de 1 spre 2 decembrie 2010, două seifuri ce conţineau peste 20 de kilograme de aur au fost furate dintr-un magazin din complexul comercial Obor. Hoţii au intrat atunci în magazin forţând uşile de la intrare.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei din acea perioadă declara că într-unul dintre seifuri erau două lingouri din aur ale Băncii Naţionale Române, pentru care nu s-a asigurat nicio măsură de protecţie.

Furtul a avut loc la trei săptămâni după ce proprietarii firmele primiseră avertisment, în urma unui control al poliţiei, pentru că nu asigurau măsuri de pază corespunzătoare.

×
Subiecte în articol: perchezitii
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close