Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii l-au capturat şi pe al doilea evadat de la Secţia 9

Poliţiştii l-au capturat şi pe al doilea evadat de la Secţia 9

Poliţiştii l-au capturat şi pe al doilea evadat de la Secţia 9
16 Noi 2009   •   12:55
Update: Al doilea evadat a fost prins în zona 1 Mai, din Bucureşti, într-un taxi.

Doi dintre cei trei bărbaţi care au evadat dumincă sunt în continuare de negăsit. Unul dintre ei a fost prin aseară şi reîncarcerat la Secţia 9 de poliţie din Capitală. După ce a fost găsit într-un tren, evadatul le-a declarat poliţiştilor că intenţiona să ajungă în localitatea Dor Mărunt din judeţul Călăraşi.

Tânărul de 20 de ani a fost prins după cinci ore de la evadare într-un tren care circula pe ruta Bucureşti - Lehliu. Le-a spus poliţiştilor că dorea să ajungă acasă în localitatea Dor Mărunt. A ajuns însă din nou în arestul poliţiei.

eilalţi doi deţinuţi evadaţi sunt căutaţi în continuare de poliţie. Este vorba despre Vasile Tudor Mircea, zis Carbon, de 1,80 înălţime, cu ochi căprui, păr şaten tuns scurt şi Mihai Spiridon, de 1,70 înălţime, constituţie astenică, ochi căprui, părul şaten tuns scurt.

Poliţiştii oferă şi recompensă în schimbul informaţiilor care ar putea duce la prinderea fugarilor.

Cei trei erau în arest preventiv pentru comiterea mai multor furturi din locuinţe şi autoturisme. Au evadat la orele prânzului, din curtea Secţiei 9 de Poliţie, din aşa numitul perimetru de plimbare. Este vorba despre o curte interioară izolată, supraveghetă cu camere videi şi este împrejmuită de un gard metalic, construit conform legii.

Antena 3

×
Subiecte în articol: deținuti
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close