Antena 3 CNN Actualitate Poliţiştii le-au dat în cărţi, dar n-au văzut nimic. Cele două vrăjitoare vor fi eliberate astăzi

Poliţiştii le-au dat în cărţi, dar n-au văzut nimic. Cele două vrăjitoare vor fi eliberate astăzi

Poliţiştii le-au dat în cărţi, dar n-au văzut nimic. Cele două vrăjitoare vor fi eliberate astăzi
Sursa foto: Foto: bucharestcity.olx.ro
de O.P.    |    14 Dec 2011   •   06:09

Cele două vrăjitoare reţinute pentru şantaj şi înşelăciune, împreună cu complicii lor, vor fi cercetate in libertate. Asta au decis în urmă cu puţin timp magistraţii Tribunalului Buftea. Acuzarea a făcut deja recurs dar cele două vor putea părăsi arestul abia după amiază, când expiră ordonanţele de reţinere.

Poliţiştii le acuză că ar fi obţinut sute de mii de euro de la vedetele care cred că magia le va rezolva problemele.  Pe lista celor care au căzut în plasa vrăjitoarelor sunt nume cunoscute, precum Oana Zăvoranu sau Mihaela Borcea, fosta soţie a patronului echipei de fotbal Dinamo.

După ore întregi de audieri, magistraţii le-au eliberat pe cele două vrăjitoare şi pe complicii lor. Femeile susţin că Oana Zăvoranu le-ar fi pus să-i omoare mama şi le-a denunţat din cauză că n-au reuşit.

Oana Zăvoranu susţine că a fost şantajată şi ameninţată de cele două vrăjitoare, atunci când a vrut să renunţe la serviciile lor.

Pe lista persoanelor înşelate de cele 2 femei se află nume răsunătoare, precum Mihaela Borcea sau Sânziana Buruiană. Vrăjitoarele se lăudau că printre clienţii lor s-a numărat şi fotbalistul Bănel Nicoliţă, care le-ar fi plătit 100.000 de euro pentru ca vrăjile să-i faciliteze obţinerea unui contract în străinătate.

Cei care nu mai vroiau să dea bani vrăjitoarelor erau ameninţaţi că vor fi blestemaţi, susţin anchetatorii.

 





×
Subiecte în articol: vrajitoare vraji magie
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close