Antena 3 CNN Actualitate Poliţistul din Mehedinţi care a accidentat mortal un copil a fost arestat preventiv

Poliţistul din Mehedinţi care a accidentat mortal un copil a fost arestat preventiv

Poliţistul din Mehedinţi care a accidentat mortal un copil a fost arestat preventiv
Sursa foto: Foto: bubblews.com
de S.T.    |    05 Iul 2013   •   21:45

Poliţistul din judeţul Mehedinţi acuzat că a accidentat mortal cu maşina un copil şi a rănit grav trei a fost arestat preventiv pe 29 de zile pentru ucidere de culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.
   
Magistraţii din cadrul Tribunalului Mehedinţi au emis, vineri seară, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele agentului şef adjunct Petre Nedelcu, ajutor al şefului Postului de Poliţie din comuna mehedinţeană Gruia, acuzat că a provocat un accident în urma căruia un copil a murit şi trei au fost răniţi grav.

Judecătorii Tribunalului Judeţean Mehedinţi şi-au însuşit propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi de arestare preventivă pentru 29 de zile, scrie Mediafax.
   
Poliţistul este acuzat de ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice, după ce în urma probelor biologice s-a stabilit că avea o alcoolemie de 1,6 grame alcool în sânge în momentul accidentului.
   
În funcţie de zilele de spitalizare şi de evoluţia stării de sănătate a celor trei copii răniţi care se află internaţi în Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, în sarcina poliţistului se va reţine şi infracţiunea de vătămare corporală din culpă.



  

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close